Από το Blogger.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ: "Υπόγειο" (Αυλαία, 23-26/9), "Προσωπική συμφωνία" (Κολοσσαίον, 25/9-6/10), "Ρένα" (Αριστοτέλειον, 27/9-6/10), "Οθέλλος" (Αμαλία, 2-13/10), "Οι 12 ένορκοι" (Αθήναιον, 4-5/10)

'Η μικρή μας πόλη': ύμνος στην αξία της ζωής

Leave a Comment
"Η μικρή μας πόλη" του Θόρντον Ουάιλντερ, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα.
"Η μικρή μας πόλη" στο Θερινό Λαμπέτη 
(6-6-2019)

Ο έρωτας, η φιλία, η ενηλικίωση, οι σχέσεις των γονιών με τα παιδιά τους, τα ατομικά και συλλογικά όνειρα της κοινωνίας, η απλή καθημερινή ζωή μιας πόλης, αλλά και όλος ο κύκλος ζωής των ανθρώπων είναι τα θέματα που πραγματεύεται με γλαφυρό, τρυφερό αλλά και αστείο τρόπο ο βραβευμένος με Πούλιτζερ, συγγραφές Θόρντον Ουάιλντερ, σε ένα από τα πιο διάσημα έργα της παγκόσμιας δραματουργίας.

"Η μικρή μας πόλη" του Θόρντον Ουάιλντερ, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα.

Το έργο είναι ένας ύμνος στη ζωή, στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και στην πολύτιμη αξία της κάθε στιγμής που ζούμε, όσο μικρή και ασήμαντη και αν φαίνεται. 

Ο Γιάννης Κακλέας δημιουργεί ένα σύμπαν επιθυμίας και μνήμης που αναδημιουργεί μικρές αλλά αξιοσημείωτες καθημερινές στιγμές και αναδεικνύει την ευαίσθητη ματιά του συγγραφέα και την αγάπη του για τον άνθρωπο που μοχθεί, ερωτεύεται, ανησυχεί και συνεισφέρει με το ήθος του, τις δικές του δυνάμεις και τις αξίες του, στη δημιουργία ενός βιώσιμου και καλύτερου κόσμου.

Μετάφραση: Μίνως Βολανάκης
Σκηνικά: Μανόλης Παντελιδάκης
Κοστούμια: Νίκος Χαρλαύτης
Μουσική: Ευανθία Ρεμπούτσικα
Σχεδιασμός φωτισμού: Χρήστος Τζιόγκας
Επεξεργασία εικόνας-βίντεο: Στάθης Αθανασίου
Κίνηση-βοηθός σκηνοθέτη: Σοφία Μιχαήλ
Παραγωγή: Ίασμος-Θεατρικά Δρώμενα

Παίζουν: Φαίη Κοκκινοπούλου, Ιφιγένεια Αστεριάδη, Δημήτρης Δεγαΐτης, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Γιώργος Γιαννούτσος, Ροζαμάλια Κυρίου, Γιώργος Αμούτζας και ο Χρήστος Φερεντίνος. 

Συμμετέχουν: Τζένη Κάρνου, Σπύρος Κατσιάνος, Νίκος Κωνσταντόπουλος, Διονύσης Λάνης, Φώτης Μαντζοράκης, Ήρα Παπακωνσταντίνου, Αναστασία Πασιά, Δανάση Σταματοπούλου, Αναστασία Τζελέπη. 

Θέατρο Θερινό Λαμπέτη (Λεωφόρος Αλεξάνδρας 106, Αθήνα, τηλ. 210 6435706)
Τετάρτη έως Κυριακή στις 21:15, από 6 Ιουνίου 2019
Εισιτήρια: 25€ (Vip κάθισμα με τραπεζάκι), 18€ (γενική είσοδος), 12€ (φοιτητικό, παιδικό, Αμεά)
Διάρκεια παράστασης: 120 λεπτά (με διάλειμμα)



Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 comments: