Από το Blogger.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ: "Φράνκι και Τζόνι" (Αθήναιον, από 16/1), "Σκουπίδια" (Αυλαία, 16-17/1), "Αρίστος" (Αθήναιον, από 22/2), "Το τίμημα" (Αριστοτέλειον, από 13/3)

ΣΚΗΝΟΒΑΣΙΕΣ -- 'Shirley Valentine': η δεύτερη ευκαιρία στη ζωή

Leave a Comment
"Shirley Valentine" του Willy Russell, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα. (12-1-2019)

Η βρετανίδα Σίρλεϋ είναι μια γυναίκα λίγο μετά τα 50, μάνα δύο παιδιών που έχουν πια τη δική τους ζωή και σύζυγος ενός άνδρα που η σχέση τους χάθηκε κάπου στην πορεία των χρόνων.

Μόνη της "συντροφιά", σαν φανταστικός φιλος, ο τοίχος της κουζίνας της. Μέχρι τη μέρα που μια ασήμαντη αφορμή την ξυπνάει και αποφασίζει να ξαναβρεί τον εαυτό της, να ξανανιώσει ζωντανή!

Ένα ταξίδι την Ελλάδα, ένα τραπεζάκι μπροστά στη θάλασσα, ένα αγιόκλημα και μια αναπάντεχη γνωριμία, θα συνθέσουν το σκηνικό της δικής της επανάστασης απέναντι σε όσα την καταπίεζαν.

Πόσο όμως θα κρατήσει αυτή η επανάσταση; Θα καταφέρει να επαναπροσδιορίσει τη σχέση της με το μέσα της και τους δικούς της ανθρώπους; Και τελικά υπάρχει δεύτερη ευκαιρία στη ζωή;

"Shirley Valentine" του Willy Russell, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα. 

Μετάφραση: Αλέξανδρος Ρήγας
Κοστούμια: Ελένη Μπλέτσα
Μουσική: Alter Ego
Hair Styling: Miro Orim
Φωτογραφίες: Χρήστος Κοτσιρέας

Ερμηνεύει η Μπέσυ Μάλφα.

Θέατρο Αριστοτέλειον (Εθνικής Αμύνης 2, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 262051)Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:15, Σάββατο στις 18:00 και 21:15, Κυριακή στις 20:00, από 17 έως 27 Ιανουαρίου 2019
Εισιτήρια: 12€ (προπώληση), 10€ (φοιτητικό)
Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 comments: