Από το Blogger.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ: "Υπόγειο" (Αυλαία, 23-26/9), "Προσωπική συμφωνία" (Κολοσσαίον, 25/9-6/10), "Ρένα" (Αριστοτέλειον, 27/9-6/10), "Οθέλλος" (Αμαλία, 2-13/10), "Οι 12 ένορκοι" (Αθήναιον, 4-5/10)

ΣΚΗΝΟΒΑΣΙΕΣ -- Φεστιβάλ Κασσάνδρας 2017: το πρόγραμμα

Leave a Comment
(22-6-2017)

To Φεστιβάλ Κασσάνδρας γιορτάζει τα 25 του χρόνια και φιλοξενεί στο Αμφιθέατρο Σίβηρης στη Χαλκιδική —μεταξύ πολλών άλλων— τον Γρηγόρη Βαλτινό, τη Μαρινέλλα, την Ελένη Βιτάλη, τον Θοδωρή Αθερίδη, τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον Αιμίλιο Χειλάκη, τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ:

Σάββατο 15 Ιουλίου [ΘΕΑΤΡΟ]
"Για όνομα" των Ματιέ Ντελαπόρτ και Αλεξάντρ ντε λα Πατελιέρ, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, τη Βίκυ Σταυροπούλου, τον Φάνη Μουρατίδη, τη Μαρία Κωνσταντάκη, τον Αντώνη Λουδάρο.

Παρασκευή 21 Ιουλίου [ΘΕΑΤΡΟ]
"Το ψέμα" του Φλοριάν Ζέλλερ, σε σκηνοθεσία Θοδωρή Αθερίδη, με τον Θοδωρή Αθερίδη, τη Σμαράγδα Καρύδη, τη Μυρτώ Αλικάκη τον Κωνσταντίνο Κάππα.

Κυριακή 23 Ιουλίου [ΘΕΑΤΡΟ]
"Ζορμπάς" του Νίκου Καζαντζάκη, σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή, με τον Γρηγόρη Βαλτινό, την Ταμίλα Κουλίεβα, τη Ναταλία Δραγούμη, τον Τάκη Παπαματθαίου κ.ά. 

Δευτέρα 31 Ιουλίου [ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ]
"Χάνσελ και Γκρέτελ" των Αδερφών Γκριμμ, σε σκηνοθεσία Χάρη Ρώμα, με την Έλενα Καλλιγέρη, τον Σπύρο Κυριάκο, την Κωνσταντίνα Σάννη, τον Ηλία Παπακωνσταντίνου, τον Ηλία Νομικό.

Τρίτη 1 Αυγούστου
Magic Show με τον Μάγο Sankara. 

Παρασκευή 4 Αυγούστου [ΜΟΥΣΙΚΗ]
Συναυλία με τη Νατάσα Θεοδωρίδου.

Δευτέρα 7 Αυγούστου [ΘΕΑΤΡΟ]
"Λυσιστράτη" του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου, με τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον Γιάννη Μπέζο, τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη, τη Ναταλία Τσαλίκη κ.ά. 

Τρίτη 8 Αυγούστου [ΜΟΥΣΙΚΗ]
Συναυλία με την παραδοσιακή ορχήστρα "Τα χάλκινα του Βοΐου"

Παρασκευή 11 Αυγούστου [ΜΟΥΣΙΚΗ]
Συναυλία με τη Μαρινέλλα, την Ελένη Βιτάλη και την Γλυκερία

Κυριακή 13 Αυγούστου [ΘΕΑΤΡΟ]
"Ιφιγένεια εν Αυλίδι" του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Αιμίλιου Χειλάκη και Μανώλη Δούνια, με τον Αιμίλιο Χειλάκη, την Αθηνά Μαξίμου, τη Λένα Παπαληγούρα κ.ά.

Δευτέρα 14 Αυγούστου [ΜΟΥΣΙΚΗ]
Συναυλία με τον Σταύρο Ξαρχάκο και την Άλκηστη Πρωτοψάλτη.

Δευτέρα 21 Αυγούστου [ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ]
"Το όνειρο της Πέππα" της Πένυς Φυλακτάκη, σε σκηνοθεσία Βασίλη Ισσόπουλου, με τον Θοδωρή Γεωργίτση, τη Στεφανία Γώγου Πούλου, τη Στεφανία Καλομοίρη, την Γεωργία Κούκα κ.ά.



Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 comments: