Από το Blogger.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ: "Υπόγειο" (Αυλαία, 23-26/9), "Προσωπική συμφωνία" (Κολοσσαίον, 25/9-6/10), "Ρένα" (Αριστοτέλειον, 27/9-6/10), "Οθέλλος" (Αμαλία, 2-13/10), "Οι 12 ένορκοι" (Αθήναιον, 4-5/10)

ΣΚΗΝΟΒΑΣΙΕΣ -- 13ο Φεστιβάλ Θεατρικών Μεθόδων από το Θέατρο των Αλλαγών

Leave a Comment
(17-6-2017)

Το Θέατρο των Αλλαγών διοργανώνει το 13ο Φεστιβάλ Θεατρικών Μεθόδων (13th International Festival of Making Theatre, In.F.o.Ma.T. 2017), από τις 3 έως τις 8 Ιουλίου 2017, στην έδρα του, 3ης Σεπτεμβρίου 19α, Αθήνα.

Στο φεστιβάλ συμμετέχουν σημαντικοί δημιουργοί από διάφορες χώρες που θα πραγματοποιήσουν τα παρακάτω εργαστήρια:

"Από τον Στανισλάφσκι στον Στράσμπεργκ" από τη Μιχαέλα Μιχούτ, ισόβιο μέλος του Actors Studio, από την Νέα Υόρκη.
"Η τεχνική Μάικλ Τσέχοφ στην υποκριτική" είναι ο τίτλος του σεμιναρίου που θα δώσει η Ιταλίδα σκηνοθέτης Κιάρα Πιπίνο που ζει και εργάζεται στις Η.Π.Α.
"Η ερμηνεία ενός ρόλου στιγμή προς στιγμή" από τη βραβευμένη αμερικανίδα ηθοποιό Τζούλι Φίσελ.
"Θεατροποιώντας, ένα ποίημα ή ακόμη κι ένα τραγούδι" είναι ο τίτλος του σεμιναρίου που θα δώσει ο βρετανός σκηνοθέτης Έντουαρτν Λούις.
"Η κίνηση του ηθοποιού στον χώρο" από την περφόρμερ Μίλκα Παναιότοβα που έρχεται από την Ιταλία.
"Το ποιητικό Θέατρο" είναι ο τίτλος του σεμιναρίου που θα δώσει ο ειδικός στον Σαίξπηρ αμερικάνος ηθοποιός και σκηνοθέτης Έργουιν Άπελ.
"Πως λέμε μια ιστορία" είναι ο τίτλος του σεμιναρίου που θα δώσει ο γνωστός αιγύπτιος ηθοποιός και σκηνοθέτης Γκαμάλ Γιακούτ.
"Ξεκλείδωσε τη φωνή σου", από την αμερικανίδα ηθοποιό και σκηνοθέτρια Νταιάν Σμιθ-Σαντάκ.
"Ο εαυτός σου στον ρόλο" είναι ο τίτλος του σεμιναρίου που θα δώσει η περίφημη ισραηλινή σκηνοθέτης, Σάρα Σιμπόνι.
"Το Σωματικό Θέατρο" από τη χορεύτρια και χορογράφο από τον Λίβανο, Κορίν Σκαφ.
"Το χτίσιμο του χαρακτήρα λέξη προς λέξη" είναι ο τίτλος του σεμιναρίου που θα δώσει η γνωστή για την μέθοδό της αμερικανίδα σκηνοθέτης Σούζι Ντε Βόρε
"Ζωντανεύοντας τις λέξεις" από τη σέρβα ηθοποιό, Γιελένα Τζουλβεζάν.
"Η κόκκινη μύτη: ο προσωπικός σου κλόουν" είναι ο τίτλος του σεμιναρίου που θα δώσει ο βραβευμένος αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης Τζεφ Μιλς
"Τα τσάκρα ως εργαλείο για το πλάσιμο του ρόλου" είναι ο τίτλος του σεμιναρίου που θα δώσει η ξεχωριστή ιταλίδα ηθοποιός και σκηνοθέτης Ντονατέλα Νταμάτο,
"Το καθηλωτικό Θέατρο" από τον διακεκριμένο βρετανό ηθοποιό και σκηνοθέτη Τζων Φρήμαν.
"Βαχτάνγκοφ: Ανάμεσα στον Στανισλάφσκι και τον Μέγιερχολντ" είναι ο τίτλος του σεμιναρίου που θα δώσει ο Ευδόκιμος Τσολακίδης.

Το φεστιβάλ απευθύνεται σε ηθοποιούς, σκηνοθέτες, δασκάλους υποκριτικής και σκηνοθεσίας, σπουδαστές ωδείων και δραματικών σχολών και σε όσους έχουν ένα ζωντανό ενδιαφέρον για τις παραστατικές τέχνες. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν ένα μήνυμα με ένα σύντομο βιογραφικό στο info@toc.gr το αργότερο μέχρι τις 30 Ιουνίου 2017 και θα λάβουν οδηγίες πληρωμής των διδάκτρων. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλ. 210 5246833 και 210 5248251.





Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 comments: