Από το Blogger.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ: "Υπόγειο" (Αυλαία, 23-26/9), "Προσωπική συμφωνία" (Κολοσσαίον, 25/9-6/10), "Ρένα" (Αριστοτέλειον, 27/9-6/10), "Οθέλλος" (Αμαλία, 2-13/10), "Οι 12 ένορκοι" (Αθήναιον, 4-5/10)

Ιωνικές γιορτές 2016 στο Άλσος Νέας Σμύρνης

Leave a Comment
Θέατρο στο Άλσος Νέας Σμύρνης
(24-8-2016)

O Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης διοργανώνει τις Ιωνικές Γιορτές 2016, από τις 30 Αυγούστου έως τις 8 Οκτωβρίου 2016. Στο Άλσος Νέας Σμύρνης θα φιλοξενηθούν θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις, συναυλίες, κινηματογραφικές προβολές, θεατρικές παραστάσεις για παιδιά.
Το Φεστιβάλ θα κλείσει με τον μεγάλο αγώνα ιστορικής μνήμης "Historic Run-Τρέχοντας στην Ιστορία", ένα αθλητικό γεγονός με έντονες αναφορές στην ιστορία της Νέας Σμύρνης και στη συλλογική μνήμη των κατοίκων της, που φέτος θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016. 

Το θεατρικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ περιλαμβάνει:

Τρίτη 30 Αυγούστου 2016
"Λωξάνδρα" της Μαρίας Ιορδανίδου, σε σκηνοθεσία Άννας Βαγενά, με την ίδια στον πρωταγωνιστικό  ρόλο.

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016 [ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ]
"Ειρήνη" του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Μάκη Αρβανιτάκη, με τον Νίκο Τσεργά, τον Μάκη Αρβανιτάκη, την Ανδρομάχη Γεωργίου κ.α.

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016
"Αριστοφανιάδα", από την ομάδα Ιδέα και το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης, σε σκηνοθεσία Κώστα Γάκη, με τον Αντώνη Καφετζόπουλο, τον Γεράσιμο Γεννατά, τον Γιώργο Πυρπασόπουλο κ.α.

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016
"Μάνα είναι μόνο... ένας" των Ζαν Ζακ Μπικέρ και Μωρίς Λασέγκ, σε σκηνοθεσία Τόνιας Σταυροπούλου, με τον Γιώργο Ματαράγκα, τον Πέτρο Ξεκούκη, την Αλεξία Μουστάκα κ.α.

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016
"Του Κουτρούλη ο γάμος" του Αλέξανδρου Ρίζου Ραγκαβή, σε σκηνοθεσία Γιάννη Καλατζόπουλου, με τον Γιάννη Βούρο, την Τάνια Τρύπη, τον Κώστα Φλωκατούλα, τον Γιώργο Γιαννόπουλο κ.α.

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016 [ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ]
"Πιάνω παπούτσι... πάνω στο πιάνο", (βασισμένο στη "Σταχτοπούτα" του Sergei Prokofiev), σε σκηνοθεσία Σοφίας Πάσχου, με τον Γιάννη Γιαννούλη, την Κατερίνα Μαυρογεώργη, τον Απόστολο Ψυχράμη κ.α.

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016 [ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ]
"Ο κουρέας της Σεβίλλης", σε κείμενο και σκηνοθεσία Κάρμεν Ρουγγέρη, με τον Αντώνη Βαρθαλίτη, την Κατερίνα Γεωργάκη, την Δέσποινα Πολυκανδρίτου κ.α.

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016
"Κοκομπλόκο" του Μαρκ Καμολετί, σε σκηνοθεσία Νίκου Μουτσινά, με τον Νίκο Μουτσινά, τη Βασιλική Ανδρίτσου, την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, τον Αντώνη Κρόμπα κ.α.

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016
"Επτά επί Θήβας" του Αισχύλου, σε σκηνοθεσία Τσέζαρις Γκραουζίνις, με τον Γιάννη Στάνκογλου, τον Χρίστο Στυλιανού, τη Νάντια Κοντογεώργη, την Ιώβη Φραγκάτου κ.α.

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016
"Οι ένοχοι" του Πιερ Μπωμαρσαί, σε σκηνοθεσία Μαρίκας Θωμαδάκη και Μαίρης Βιδάλη, με τον Δημήτρη Παπάζογλου, την Ελευθερία Ρήγου, τον Βαγγέλη Ζερβόπουλο κ.α.

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016
"Πλούτος" του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιμούλη, με τον Γιάννη Μπέζο, τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον Γιώργο Κιμούλη, τον Τάσο Γιαννόπουλο κ.α.

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016
"Σταματία, το γένος Αργυροπούλου" του Κώστα Σωτηρίου, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου, με την Ελένη Ουζουνίδου.

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016
"Λυσιστράτη" του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Μιχαήλ Μαρμαρινού, με την Λένα Κιτσοπούλου, τη Λένα Παπαληγούρα, την Αθηνά Μαξίμου, τον Αιμίλιο Χειλάκη κ.α.

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016
"Απολογία Σωκράτη" του Πλάτωνα, σε σκηνοθεσία Δήμου Αβδελιώδη, με τον Βασίλη Καραμπούλα, και τον Γιάννη Κολόι.

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016
"Επιτρέποντες" του Μένανδρου, σε σκηνοθεσία Ρουμπίνης Μοσχοχωρίτη, με τον Άρη Τσαμπαλίκα, την Μαρία Κατσουλίδη, την Κατερίνα Μπιλάλη, τον Γιώργο Κρήτο κ.α.

*Η είσοδος για κάθε θεατρική παράσταση είναι 5 ευρώ.




Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 comments: